Home » Nieuws » Nieuwe website Airchips online

Nieuwe website Airchips online

Eindelijk na jaren is er weer een nieuwe website van Airchips online. Het werd hoog tijd om de website te vernieuwen zodat het weer helemaal 2021 stijl is.

We hebben eigenlijk alle pagina’s wel geupdate. Wel is er een duidelijke contributie en lid worden pagina toegevoegd. En het goede nieuws gelijk; Een nieuwe website, maar de contributie prijs blijft ook dit jaar gelijk. Zo houden we het leuk voor iedereen.

Op deze website willen we ook meer nieuws gaan delen van voorheen. Zodat iedereen gemakkelijk op de hoogte blijft. Dit zal nieuws zijn over de vereniging maar ook over algemener tech en computer nieuws. Updates over de laatste online games, en laatste accessoires ga je hier ook vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *