Home
Hobby
Pictures
Links
Email
Hobby
Pictures
Email
AIRCHIPS
Gebouw 144
Schiphol-Oost
Phone: 020-4050160
Email info@airchips.nl

 

Van de voorzitter,

Inmiddels staan de dagen dat we gesloten zijn rondom de feestdagen alweer op onze site. Tegelijkertijd betekent dit dat we nu echt de laatste dagen van 2013 aan het aftellen zijn.
Eerst nog de gezellige kerstdagen, dan oudejaarsdag met al eeuwen lang aan het eind om 00:00 de knallende kurken welke gepaard gaan met de beste wensen voor in het nieuwe jaar. Ook wij wensen u dat natuurlijk van harte toe, ervan uitgaand dat die wensen uit mogen komen.
De wens, die wij als AIRCHIPS voor het nieuwe jaar hebben, is dat we ons ledenaantal kunnen behouden of zo mogelijk kunnen uitbreiden.
De vraag is altijd: HOE? Veel hebben we afgelopen jaren al ondernomen maar het blijft een moeilijke opgave.

Afgelopen jaar hebben we opnieuw ge´nvesteerd in nieuwe en snellere apparatuur waar we het komend jaar weer naar verwachting veel plezier aan kunnen beleven, maar bovenal, dat onze leden daar optimaal gebruik van zullen maken.

Met de komst van Windows 7 en 8 en de touchscreens zijn er nogal wat toepassingen toegevoegd waar we weer aan moeten wennen en waar we u als AIRCHIPS-lid mogelijk mee kunnen helpen om de kennis hiervan weer up-to-date te krijgen.

Ook onze flightsimulator heeft weer een systeemupdate gehad zodat nu ook de zwaardere programma's zeer goed en stabiel draaien. Naast de technische aanpassingen zijn we nog op zoek naar "ouwe rotten" die de kennis van de "newbies" op vlieg technisch gebied kunnen helpen hun skills verder te ontwikkelen.
Dus als ex-vlieger kunt u bij ons zomaar zonder examen te doen Chef vlieger worden.   
Dus ook 2014 geeft ons weer energie om er weer een mooi jaar van te maken.

Mede namens onze vaste medewerkers en vrijwilligers AIRCHIPS,
wensen wij u allen fijne feestdagen en een voorspoedig en gezond 2014.

Proost,

uw voorzitter,

Hans van Dijk.
Nieuwsbrief