Home
Hobby
Pictures
Links
Email
Hobby
Pictures
Email
AIRCHIPS
Gebouw 144
Schiphol-Oost
Tel: 020-4050160
Email: info@airchips.nl

De KLM Computervereniging AIRCHIPS stelt zich het volgende ten doel voor haar leden, zowel KLM-personeel als -gepensioneerden als voor buitenleden:
- Iedere maandag- en donderdagavond is AIRCHIPS open (zie Openingstijden)
- Beschikbaarheid van computer-apparatuur om gratis te websurfen en te e-mailen, scanapparatuur (ook door dia's en negatieven), videobewerking, tekstverwerking en tekstherkenning (OCR).
- Online vliegen met FlightSimulator in een zelfgebouwde cockpit al dan niet onder deskundige leiding.
- Spelen met PlayStation, dus ook voor de kids.
- TV kijken (een voetbalwedstrijd hoeft u dus niet te missen).

AIRCHIPS heeft een team van deskundigen om u te helpen met hardware- en softwareproblemen of het installeren van hard- en software na telefonische afspraak (020-4050160 vanaf 17.30 u. op de openingsavonden).
Zelf meegebrachte hard-en legale software is geen probleem.
AIRCHIPS verkoopt op beperkte schaal hard- en software en kan eventueel worden besteld.

De biblotheek is voorzien van vele computerboeken en recente tijdschriften. De leestafel staat u ter beschikking onder het genot van een gratis kopje koffie, thee of tegen een geringe vergoeding een frisdrank. Verder is het er gewoon gezellig en gaat het er ongedwongen aan toe.

AANMELDEN: Lid worden kunt u door naar de vereniging te komen (uiteraard ook om kennis te maken) en een aanmeldingsformulier in te leveren of na aanvraag op te sturen naar AIRCHIPS. Faxen kan ook naar nummer 020-4050161 of middels het e-mailadres info@airchips.nl, waar u ook verdere informatie kunt krijgen.
CONTRIBUTIE: KLM leden: 33,00 en buitenleden 41,00 per jaar.
De contributie wordt jaarlijks middels een acceptgirokaart gend of per kwartaal automatisch via een door u afgegeven machtiging ingehouden.